Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /www/webvol18/i2/k9bhjqtgwiw6gs7/lancore.se/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/webvol18/i2/k9bhjqtgwiw6gs7/lancore.se/public_html/includes/menu.inc).

TJÄNSTER

Översikt

Dataprodukter och program fungerar inte alltid som man vill, vi finns här för att hjälpa er när problem dyker upp. Lancore AB har funnits sedan 2005 och med stor teknisk kompetens från både ABB och IBM har vi byggt upp vår verksamhet till vad den är idag. Vi har både små och stora kunder som vi dagligen hjälper med IT relaterade uppdrag. Genom våra tjänster har ni möjlighet att kontakta nån för snabb hjälp antingen via telefon, fjärrstyrning eller på plats. Tjänsterna är endast en del av vårt utbud, inget uppdrag är för stort eller för litet.

Kontakta oss redan idag så kan vi kostnadfritt komma till er och berätta hur vi kan hjälpa er.

IT-konsulter

Har ni behov av professionell IT personal? Vår personal har gedigen arbetslivserfarenhet och stor kompetens från flertalet små som stora projekt.

Säkerhet

Vi har ett stort antal tjänster för er infrastruktur när det gäller säkerhet. Vårt mål är att tillhandahålla samtliga tjänster med korta ledtider och marknadsmässiga kostnader.

Programvara

Är det dags att uppgradera till ett nytt operativsystem? Vi hjälper er med allt ifrån planering till färdiga utrullningar. Behöver ni hjälp med att hitta rätt produkt eller licensiering för er verksamhet så kan du vända dig till oss.

Hårdvara

Vi hjälper er med inköp av IT utrustning som passar ert företag, allt ifrån rätt storlek på server till det senaste inom presentationsteknik eller bara en vanlig dator för kontorsbruk.