Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/webvol18/i2/k9bhjqtgwiw6gs7/lancore.se/public_html/includes/menu.inc).

Säkerhet

Säkerhetsrevision

En verksamhets IT-infrastruktur består av fysiska resurser, komponenter, tjänster och personal och styr hela organisationens informationshantering. En effektiv IT-infrastruktur är därför en förutsättning för att det dagliga arbetet ska fungera tillfredsställande. Vi hjälper er att inventera den befintliga IT-miljön, där vi letar förbättringsmöjligheter och risker som bör åtgärdas. Vi gör en analys över dagens IT-miljö och kommer med en verksamhetsanpassad handlingsplan. Genom analysen får ni en god översikt av er infrastruktur och kan snabbt besluta åtgärder utifrån detta.

Antivirus

Som medlem i Symantec PartnerNet har vi tillgång till samtliga produkter för en säker datormiljö. Vare sig du behöver licenser för Antivirus eller andra kompletta säkerhetslösningar kan du vända dig till oss för konsultation.

Dataräddning

Dataförluster kan drabba alla - det är bara en tidsfråga! Vi är certifierad partner till IBAS med tillgång till programvara för dataräddning vid logiska fel, räddning/restore av e-mail och mjukvara/hårdvara för säker radering av data.

VPN tjänster

Med fjärråtkomst-VPN-anslutningar kan ni som arbetar hemifrån eller befinner er på resande fot komma åt en server på ett privat nätverk med hjälp av infrastrukturen i ett offentligt nätverk som internet. Ur vårt perspektiv är VPN en punkt-till-punkt-anslutning mellan datorn (VPN-klienten) och en organisations server. Exakt hur det delade eller offentliga nätverkets infrastruktur ser ut har ingen betydelse, eftersom det logiskt verkar som om data skickas via en dedicerad privat länk.