Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/webvol18/i2/k9bhjqtgwiw6gs7/lancore.se/public_html/includes/menu.inc).

Programvara

Inventering

En verksamhets IT-infrastruktur består av fysiska resurser, komponenter, tjänster och personal och styr hela organisationens informationshantering. En effektiv IT-infrastruktur är därför en förutsättning för att det dagliga arbetet ska fungera tillfredsställande. Vi hjälper er att inventera den befintliga programvarumiljön, där vi letar förbättringsmöjligheter som kan göras med t.ex uppgraderingar av befintliga program . Vi hittar den mest kostnadseffektiva lösningen oavsett volymer.

Inköp

Har ni svårt att välja program som passar er bäst, vi kan hjälpa er i djungeln av programvaror genom vår mångåriga erfarenhet av olika lösningar för ett flertal kunder.

Licensiering

Då vi är partner med flertalet stora programvaruföretag har vi goda förutsättningar att ta fram lämplig licensiering för er programvara, vi ser till att anpassa kostnad och funktion till en för er fördelaktig modell. Vi har ett stort antal samarbetspartner och bygger ständigt vidare på att hitta leverantörer för att att täcka in marknadens behov.