Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/webvol18/i2/k9bhjqtgwiw6gs7/lancore.se/public_html/includes/menu.inc).

IT-Resurser

Help desk

Alla företag har idag mer eller mindre behov att kunna höra av sig till en helpdesk när man stöter på problem, oavsett om ni vill komplettera upp er helpdesk eller om ni helt enkelt vill skapa den funktionen så kan vi hjälpa er. Vi har mer än 20 års arbetslivserfarenhet på området och kan erbjuda rätt kompetens och skräddarsydda lösningar anpassade efter era önskemål och krav.

På platsen-tekniker

Är ni i behov av en PC tekniker på plats så täcker vi större delar av Norden. Vi hanterar datorer, skärmar, skrivare och dom vanligaste programmen på marknaden.

Fjärrsupport

Vårt geografiska arbetsområde har endast internet som gräns, vi har möjlighet att hjälpa er via internetbaserad fjärranslutning oavsett var i världen ni befinner er.

SLA Manager

Vi har möjlighet att hjälpa er med kompetens inom team leading, där inriktningen är ansvar och koordinering inom IT relaterade arbetsgrupper. Flera års erfarenhet från tidigare uppdrag som SLA Manager på ett av Västerås största företag.