Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/webvol18/i2/k9bhjqtgwiw6gs7/lancore.se/public_html/includes/menu.inc).

Hårdvara

Inventering

Har ni behov av att uppgradera men inte kunskapen eller tiden att leta efter lösningarna själva, vi finns här för att hjälpa er med både inventering och inköp av hårdvara som är anpassad efter era behov.

Inköp

Vi har genom åren byggt upp en god relation med dom på marknaden vanligast förekommande hårdvarutillverkarna. Det gör oss till en komplett leverantör av hårdvara, vare sig du letar efter en vanlig stationär PC, bärbar, skrivare eller annan IT relaterad produkt. Vi hjälper dig att ta fram anpassad utrustning för dina ändamål och till rätt pris.

Service

Vi utför felsökning och service på alla typer av IT utrustning. Vi kan snabbt avhjälpa fel antingen på platsen eller i vår verkstad beroende på problemets art. Vi assisterar även vid diskkrascher och överföring av data vid diskbyte.